Mijn deelname aan de eerste FSFE-Top en de viering van de 15de verjaardag

FSFE Summit. 2-4 september. BCC Berlin

Van 2 tot 4 september ben ik in het vrije Berlijn geweest om deel te nemen aan de eerste FSFE-Top en de 15de verjaardagsviering. Dankzij de FSFE ontmoette ik interessante mensen, ontdekte ik verrassende technologieën en hoorde ik inspirerende voordrachten van mensen uit de hele samenleving. Het was een eer om te spreken over vertalen voor Vrije Software.

In het BCC bezocht ik het volgende:

Laten we mensen in hun eigen taal in staat stellen om technologie te controleren

Cryptie en ik hielden een voordracht over vertalen voor Vrije Software, getiteld “Let’s enable people to control technology in their own language“.

FSFE Verjaardagsfeest

FSFE hield haar 15th birthday party in c-base, zodat was zekergesteld dat het evenement compatibel met de toekomst zou zijn. Met andere leden van de beweging ben ik uitgeroepen tot “FSFE lokale held”, waarvoor ik de FSFE erg dankbaar ben.

Met speciale dank aan Erik Albers en Cellini Bedi, die hun vaardigheden hebben gebruikt om een erg positieve, inspirerende en gedenkwaardige ervaring te organiseren.